Bruktbil foto

Vi leverer annonsebilder for brukte biler til bilforhandlere.

Tjenester

Profesjonell bilfotografering

Skikkelige bilder selger flere bruktbiler. Vi fotograferer i deres lokaler, og lager skreddersydde, fleksible avtaler.

Lang erfaring

Din samarbeidspartner

Vi er et lite team med håndplukkede ansatte med et ekstra øye for detaljer. Kvaliteten er tydelig i alle ledd. Et samarbeid med oss er en hyggelig og enkel del av hverdagen din som forhandler. Vi tilbyr faste, men fleksible avtaler som gjør fotograferingen en enkel del av salget. Ønsker du særegne bilder strekker vi oss ekstra langt for å imøtekomme dine ønsker.

Fremgangsmåte

Hvordan vi jobber

Når en bil skal fotograferes er det flere elementer som skal på plass for å sørge for bilder som selger. Dette handler om korrekt lyssetting og riktig komposisjon, og at bildene skal vise frem detaljene fra bilen på en god måte. Bildene skal alltid vise annonsert bil, uten å manipulere bort bulker, riper eller andre feil. Dette trygger forhandlerens seriøsitet.

Tidligere arbeid

Eksempelbilder

«Jeg har brukt Fotofocus siden 2012 hos til sammen 4 forskjellige forhandlere og har alltid vært fornøyd med resultatet fra de. De er lydhøre for mine ønsker, tilpasningsdyktige når det gjelder tid og lokasjon og leverer alltid som avtalt.»

Mats Leikfoss
Bruktbilsjef - Porsche Center Oslo

"I snart 1 år har  Fotofocus imponert oss med fototeknisk briljanse, nøyaktighet og høy bilkunnskap. De tar alltid bilder av høy kvalitet og leverer et produkt vi absolutt kan presentere til kundene våre. De er punktlige, lette å få tak i, enkle å samarbeide med, og møter alltid opp med godt humør og et smil om munnen. Vi i Voldene Bil AS har ingen problemer med å anbefale  Fotofocus til alle som er på jakt etter det lille ekstra som gjør bilannonsene til vinnere på Finn.no"

Dan Nordby
Voldene Bil
Er du klar?

Kontakt oss i dag

Ta kontakt med oss i dag så finner vi sammen ut hvordan vi kan hjelpe dere på den beste mulige måten!

Kontakt oss