Om oss

Hvem er Fotofocus?

Vi er et lite team med håndplukkede ansatte med et ekstra øye for detaljer. Kvaliteten er tydelig i alle ledd. Et samarbeid med oss er en hyggelig og enkel del av hverdagen din som forhandler. Senior fotograf Ketil Danielssen var i 90-årene gründer av fotoannonsebladet Autobørsen, og har med det bygd opp en bred erfaring innenfor foto og bil bransjen.

Når en bil skal fotograferes er det flere elementer som skal på plass for å sørge for bilder som selger. Dette handler om korrekt lyssetting og riktig komposisjon, og at bildene skal vise frem detaljene fra bilen på en god måte. For oppnå dette er det derfor også viktig at bilene er klargjort kosmetisk.
Bilfotografering for oss handler om å vise frem bilene på en innbydende og smakfulle måte, uten å lyve. Bildene skal alltid vise annonsert bil, uten å manipulere bort bulker, riper eller andre feil. Dette trygger forhandlerens seriøsitet.

hvem er vi

Fotofocus teamet

Ketil Danielssen

Daglig leder, Fotograf

Sebastian Holst

Fotograf
Hvordan vi jobber

Vi kommer til deg

Fotografering foregår i deres lokaler, eller så finner vi en passende lokasjon sammen.

«Jeg har brukt Fotofocus siden 2012 hos til sammen 4 forskjellige forhandlere og har alltid vært fornøyd med resultatet fra de. De er lydhøre for mine ønsker, tilpasningsdyktige når det gjelder tid og lokasjon og leverer alltid som avtalt.»

Mats Leikfoss
Bruktbilsjef - Porsche Center Oslo

"I snart 1 år har  Fotofocus imponert oss med fototeknisk briljanse, nøyaktighet og høy bilkunnskap. De tar alltid bilder av høy kvalitet og leverer et produkt vi absolutt kan presentere til kundene våre. De er punktlige, lette å få tak i, enkle å samarbeide med, og møter alltid opp med godt humør og et smil om munnen. Vi i Voldene Bil AS har ingen problemer med å anbefale  Fotofocus til alle som er på jakt etter det lille ekstra som gjør bilannonsene til vinnere på Finn.no"

Dan Nordby
Voldene Bil

Kontakt oss

Takk skal du ha! Din melding er nå sendt.
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet